Ko smo mi?

Da se ne ponavljamo, to možete pročitati ovde: https://designspot.rs/about-us/

Politika privatnosti

U Designspot-u, ne skrivamo tajne. Zapravo, želimo da budemo otvoreni i iskreni sa vama o načinu na koji koristimo vaše informacije. Kada posetite našu stranicu, možda ćete primetiti da vaš računar dobija male, šifrovane tekstualne datoteke, koje mi volimo da zovemo "kolačići". Ali ne brinite, nisu to pravi kolačići (iako bi to bilo lepo!). Ove datoteke nam pomažu da poboljšamo našu veb stranicu i pružimo vam najbolje iskustvo pregledanja. U skladu sa našom filozofijom otvorenosti i transparentnosti, želimo da vam pružimo detaljne informacije o korišćenju ovih tehnologija u skladu sa Zakonom o zaštiti podataka o ličnosti. Ali nema pritiska - odlučite sami! Blokiranjem kolačića, i dalje ćete moći da uživate u našoj stranici, samo imajte na umu da neke opcije možda neće biti dostupne. U svakom slučaju, mi smo tu da vam pružimo najbolje iskustvo na našoj stranici!

Šta su kolačići?

Dakle, kolačići su neke male datoteke koje veb stranice šalju na tvoj računar ili drugi uređaj kako bi zapamtile tvoje postavke i navike. Kada ponovo posetiš istu stranicu, tvoj internet pretraživač vraća te kolačiće nazad stranici, a ona ti pokazuje informacije koje su prilagođene tvojim potrebama. Ali ne brini, stranice ne mogu pristupiti tvojim podacima ako im to ne dozvoliš - one su kao neka vrsta dobrog komšije koji pita za tvoje dozvole pre nego što uzme nešto iz tvoje kuće. Ako ne voliš ideju da neke stranice drže tvoje podatke, možeš lako promeniti postavke svog internet pregledača.

Čemu služe kolačići (privremeni i trajni)

Dakle, ako želite da se ne mučite ponovo popunjavajući svoje podatke kada ponovo posetite naš sajt, možete sačuvati svoje informacije u kolačićima. To će vam uštedeti vreme i živce. Međutim, nemojte da brinete - kolačići ne čuvaju sve vaše lične podatke, već samo one koje ste sami odabrali da sačuvate. Ako se prijavite na naš sajt, postavićemo privremeni kolačić koji će utvrditi da li vaš pregledač prihvata kolačiće. Ovaj kolačić ne sadrži lične podatke i odbacuje se kada zatvorite pregledač. Kada se prijavite, sačuvaćemo i vaše informacije o prijavi i vaše izbore prikaza ekrana. Kolačići prijave traju dva dana, a kolačići opcija ekrana traju godinu dana. Ako odaberete opciju "Zapamti me", vaša prijava će trajati dve nedelje, a ako se odjavite sa svog naloga, kolačići prijave će biti uklonjeni. Takođe, ako uredite ili objavite članak, postavićemo još jedan kolačić u vašem pregledaču koji jednostavno pokazuje ID kupovine koju ste obavili. Ovaj kolačić ne sadrži lične podatke i ističe nakon jednog dana. Sve u svemu, kolačići su super stvar koja vam može uštedeti vreme i olakšati korišćenje našeg sajta.

Kolačići treće strane koje mi koristimo (Analitika i Marketing)

Takođe, ta vrsta opisa kolačića je veoma korisna za korisnike koji žele da razumeju na koji način se prikupljaju njihovi podaci i kako se oni koriste. Statistički kolačići mogu biti vrlo korisni za veb sajtove jer pomažu u poboljšanju korisničkog iskustva, dok marketing kolačići pomažu u prikazivanju relevantnog oglašavanja korisnicima na osnovu njihovih interesovanja i ponašanja na mreži. Važno je da korisnici budu upoznati sa ovim informacijama kako bi mogli da odluče da li žele da dopuste prikupljanje njihovih podataka i kako bi bili sigurni da su njihovi podaci korišćeni na odgovoran način.

Da bismo učinili tvoj šoping personalizovanim, koristimo kolačiće. Bez brige, ne goje! Više o tome: politika kolačića.
Select the fields to be shown. Others will be hidden. Drag and drop to rearrange the order.
 • Image
 • SKU
 • Rating
 • Price
 • Stock
 • Availability
 • Add to cart
 • Description
 • Content
 • Weight
 • Dimensions
 • Additional information
Click outside to hide the comparison bar
Compare
What are you looking for?
Please type the word you want to search and press "enter"